Mijn favorieten

Verkoop

In de meeste gevallen gaan er maanden (soms jaren) overheen om uiteindelijk tot een weloverwogen besluit te komen, om het woonhuis waarin je al zo lang woont en waarin al zoveel is gebeurd, te verkopen.
 
Het verkopen van een woonhuis is voor u dan ook geen alledaagse bezigheid. Vaak is een verkoper (te) emotioneel betrokken en kan hij de situatie niet objectief beoordelen. U kunt dan ook beter de verkoop voor u laten regelen door een specialist.
 
Van de Schans Makelaardij is zo'n specialist. Met een ervaring van meer dan 10 jaar kunt u met het volste vertrouwen de verkoop aan Van de Schans Makelaardij uit handen geven. Van uw woonhuis wordt een mooie verkoopbrochure gemaakt die aan kandiaat-kopers wordt uitgereikt. Uw woonhuis zal aangeboden worden op de meest bekende en bezochte site van Nederland, namelijk op Funda.
 
Van de Schans Makelaardij begrijpt als geen ander dat het verkopen van woonhuizen een hele serieuze aangelegenheid is en dat verkopers een hele spannende tijd tegemoet gaan. Het is daarom uiterst belangrijk dat er een goede communicatie is tussen verkoper en makelaar. Van de Schans Makelaardij houdt verkopers na elke bezichtiging op de hoogte, zowel van de eerste indruk van de kandidaat kopers als de reactie na enkele dagen.
 
Wij behartigen uw belangen en zullen er al het mogelijke voor u uithalen, op financieel gebied, maar ook voor wat betreft de bijkomende aspecten zoals overdrachtsdatum. Wij begeleiden en adviseren u het hele traject door; vanaf de datum in-verkoop-name tot en met de juridische levering bij de notaris.
 
Graag vertellen wij u alles over onze werkwijze in een persoonlijk gesprek bij u thuis. Voor een informatief gesprek en/of een geheel vrijblijvende taxatie kunt u contact opnemen met Van de Schans Makelaardij op telefoonnummer 040 - 23.51.807. Wij komen op een door u zelf te bepalen datum en tijdstip, dus wanneer het u schikt.
 

Op al onze opdrachten zijn van toepassing de voorwaarden zoals weergegeven in de brochure "Algemene Consumentenvoorwaarden NVM", mede vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A..

Hierin zijn de rechten en verplichtingen van de opdrachtgever en de makelaar nader omschreven.  

Via deze link kunt u de Algemene Consumentenvoorwaarden bekijken : www.nvm.nl/service/brochures