Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van de Schans Makelaardij

Jeanne van de Schans
Jeanne van de Schans
Register Makelaar- Taxateur o.z.
Geboren en getogen in Zeelst. De basis van huis uit meegekregen; de commerciële kant van moeders zijde en het harde werken van vaders kant.
Het is dan ook geweldig dat we in hartje Zeelst ons kantoor van Van de Schans Makelaardij hebben kunnen vestigen. Tegenover de kerk en café het Stuupke en naast DéDé dansballet en kantoor De Wit. We zitten hier echt op onze plek.
25 jaar makelaar-taxateur en inmiddels zeer ervaren als het om kopen en verkopen van woningen gaat. Het is altijd weer een sport om kopers en verkopers bij elkaar te brengen en dat beide partijen zeer tevreden zijn.
Ook geeft het ons zeer veel voldoening als je voor kopers een woning aan kunt kopen die bij ze “past”. Het is dan ook niet verwonderlijk dat kopers na een aantal jaren weer voor Van de Schans Makelaardij kiezen, maar dan als verkopend makelaar. Dit geeft zeer veel voldoening.
Van de Schans Makelaardij is dan ook niet voor niets een zeer gerenommeerd makelaarskantoor en een van de grootste van Veldhoven te noemen.
Monique van de Looij
Monique van de Looij
Makelaar K-RMT
Geboren en getogen in Veldhoven en al geruime tijd actief in de regionale makelaardij. Na een uitstap te hebben gemaakt naar een andere sector ben ik sinds 2014 weer teruggekeerd in de Makelaardij en werkzaam als Kandidaat-Makelaar bij Van de Schans Makelaardij. Het contact met mensen in dit vak vind ik boeiend en ik help u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. In deze branche is geen dag hetzelfde!
Marjolein van Amersfoort
Marjolein van Amersfoort
In 2013 heb ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij succesvol afgerond. Binnen Van de Schans Makelaardij ben ik werkzaam als binnendienst medewerkster, wat ik met heel erg veel plezier doe. Een functie die een grote variatie aan werkzaamheden bevat en waarbij je, je nooit hoeft te vervelen. Ook heb ik hierdoor veel contact met onze klanten en als u ons kantoor belt, zal u mij hoogstwaarschijnlijk als eerste spreken.
Niek 't Lam
Niek 't Lam
Ik ben Niek ’t Lam, recent afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys in Eindhoven. Met 23 jaar ben ik de jongste van het team en al sinds december 2017 werkzaam bij Van de Schans Makelaardij waar ik zowel binnen- als buitendienst werkzaamheden vervul. Ik heb nog veel ambities maar voor nu vind ik het belangrijk dat ik u zo goed mogelijk kan helpen met het aan- of verkopen van een woning.